Contact

Contact


Heb je belangstelling in een oriënterend gesprek? Wil je bespreken waar het jou om gaat en wil je weten hoe een coachtraject er uit ziet? Bel gerust. Er zijn geen verdere verplichtingen. Zo kun je ervaren of ik de juiste persoon voor jou ben. Telefonisch ben ik bereikbaar op maandag t/m donderdag van 15.00-18.00 uur. Spreek je een andere taal dan Nederlands? Ik kan Engels, Duits en Frans met je praten.

Tarieven

Groepstraining Sociaal Fit


Tijdelijk gratis Sociaal Fit voor inwoners Nijmegen Nieuw West

Minimuminkomen per persoon:
Belangstellenden met een minimum inkomen kunnen met mij in overleg over betaling. Betaling via Meedoenregeling van gemeente Nijmegen is mogelijk. Scan de QR-code hieronder voor meer informatie.Boven minimuminkomen per persoon:
Kosten Sociaal Fit training per persoon: €200,-.

Bijeenkomsten Sociaal Fit voor instellingen

Kosten:
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers):

Indicatie kosten met minimaal vijf deelnemers, inclusief huur/koffie is € 1400,- (BTW wordt niet verrekend).

In ontwikkeling nieuw aanbod Sociaal Fit:
Sociaal Fit, samengevoegd als training voor anderhalve dag, is in ontwikkeling. Meer informatie volgt.

Individuele coachgesprekken Sociaal Netwerkcoach


Aan de hand van het intakegesprek, bepalen we samen welk traject het best aan zal sluiten op jouw situatie. Hierover zullen we dan afspraken maken. Mocht gedurende jouw traject blijken dat aanpassing wenselijk is, dan zullen we dit in goed overleg afhandelen.

  • Het intakegesprek is gratis en duurt 60 tot 90 minuten. De overige gesprekken duren 60 minuten en worden gefactureerd. Hiervoor geldt het tarief van € 70 per gesprek.
  • Voor degenen met een laag inkomen en studenten: de betaling van de coachgesprekken is afhankelijk van je inkomsten. In overleg bepalen we de hoogte van je kosten.
  • De trajectkosten worden na afloop van het traject gefactureerd. Wanneer je graag wil dat ik naar jou toe kom, maken we goede afspraken over de reiskosten. In Nijmegen reken ik geen kosten.