Methode


Coaching vraagt iets van jou en mij. Samen spitten we je vragen door. We bespreken je wensen en uiteindelijk je doel. We hanteren methodes om zaken in een scherper of ander daglicht te plaatsen. Oude overtuigingen bekijken we op een andere manier. Welke helpende eigenschappen heb je? Welke personen in je omgeving ondersteunen je of welke personen mis je? Ik help je graag bij de eerste stap.

Kansen en mogelijkheden

Kansen pakken en talenten inzetten om je situatie te verbeteren. Samen lukt het en jij bepaalt je ontwikkelingen op eigen tempo. Leer vertrouwen op je eigen aanpak. Samen gaan we op zoek als je vastzit. Wat werkt wel en wat past er? Daarna stellen we een eigen plan op waar je ook echt achterstaat. We pakken het alleen aan als het realiseerbaar is. Mijn ervaring is dat een kleine stap ook al veel effect kan hebben.

Vitaliteitscheck

Voel je je te moe en te zwaar waardoor je minder plezier van contacten hebt? Met een vitaliteitscheck verbeteren we jouw situatie. In overleg gaan we aan de slag met ritmes. Die gaan onder meer over keuzes maken die je energie geven zoals waken en slapen, voeden en vasten en bewegen en stilstaan. Deze vitaliteitscheck is geen advies over gezond eten, drinken of bewegen. Het gaat over gedragspatronen, zelfinzicht en weer de regie pakken over je leven.